• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Nordmaling i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Det brinner i en villa i centrala Nordmaling med kraftig rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten.

Tiotusentals rosa flamingor flockas i nedstängda Bombay

Uppdaterad
Publicerad

Samtidigt som Indien hålls under strikta restriktioner flockas tiotusentals flamingor kring Bombays våtmarker. Lugnet och den renare luften tros vara anledningar till att fler än vanligt landat i staden.

De rosa fåglarnas intåg i Bombay (Mumbai) är det senaste exemplet på hur djurlivet runt om i världen frodas under coronautbrottet.

Flamingorna kommer årligen till området från september till slutet av maj, men i år är de fler än vanligt, rapporterar CNN.

På sociala medier sprids bilderna på de färggranna fåglarna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.