Tyreek Hill

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
NFL-stjärnan Tyreek Hill handfängslades innan match: ”Det är helt galet” Foto: X/AP

NFL-stjärnan Tyreek Hill handfängslades timmar innan match

Uppdaterad
Publicerad

Timmar innan söndagens NFL-premiär handfängslades Miamis storstjärna Tyreek Hill.

Han släpptes på platsen, stack till match, gjorde touchdown och firade sen med att låtsas bli handfängslad av en lagkamrat.

Se händelsen och Hills svar i spelaren ovan.

Den amerikanska fotbollsligan NFL sparkades igång i helgen. Då kunde Miami Dolphins fått klara sig utan sin storstjärna Tyreek Hill.

Bara timmar innan matchstart handfängslades Hill nämligen av trafikpolis. Det uppgavs att han ska ha blivit stoppad för fortkörning och vårdslös körning på väg till matcharenan.

Superstjärnan lades ner på mage med händerna bakom ryggen samtidigt som han omringades av fyra trafikpoliser som satte handklovar på honom.

– Jag har ingen aning om vad som hände, det är helt galet. Jag var inte respektlös på något sätt heller, säger han på en presskonferens.

Hill släpptes på plats och var sedan högst delaktig i Miamis vändning mot Jacksonville. Han gjorde nämligen en touchdown och firade sedan passande med att en lagkamrat låtsades sätta handklovar på honom.

– Vi hade egentligen något annat planerat, sen hände allt det här, säger han och skrattar.

Miamipolisen har efter incidenten gått ut med att en av poliserna tillfälligt satts ur tjänst.

Dolphins vann matchen med 20-17.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.