• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Frankrike tog brons i bordtennis – efter Felix Lebruns uppvisning

Publicerad

Felix Lebrun säkrade en fransk bronsmedalj i bordtennisen.

Men det var inte helt utan dramatik.

Storebror Alexis Lebrun, hade kunnat stänga affären i bronsmatchen i bordtennisens lagtävling men misslyckades när han ställdes mot 15:e rankade Shunsuke Togami. Sen misslyckades även Simon Gauzy när han förlorade med 3-1 i set.

Likaläge och en femte avgörande match.

OS i Paris 2024

Då klev 17-årige Felix Lebrun, som redan tagit en bronsmedalj i singeln, fram. För varje poäng han tog bröt publiken ut i stort jubel. Och han såg till att bjuda hemmapubliken på en dramatisk show.

Japanske Hiroto hämtade upp tre matchbollar innan Lebrun återhämtade sig – och säkrade en bronsmedalj.

Efter brast det franska lägret ut i glädjetårar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

OS i Paris 2024

Mer i ämnet