Foto: TT

Kryss i stormötet mellan Arsenal och Liverpool

Uppdaterad
Publicerad

Det blev 1-1 i stormötet mellan Arsenal och Liverpool i Premier League. James Milner gav bortalaget ledningen, men Alexandre Lacazette rädda poängen för Arsenal med sju minuter kvar.

Premier League-omgångens stormatch mellan Arsenal och Liverpool slutade med kryss.Efter en chansrik, men mållös första halvlek, där Liverpool fick ett mål bortdömt, kom Arsenal ut och ägde spelet den första kvarten i andra halvlek.

Det var dock Liverpool, som gjorde första målet. Sadio Mané fick bollen till vänster utanför straffområdet och slog in den. Arsenals målvakt Bernd Leno fick undan bollen, men vid straffområdskanten dök James Milner upp och placerade in bollen i mål fram till 1-0 till gästerna. Målet var Milners 50:e i Premier League.

– Vi är besvikna efter att ha tappat segerneot i slutet, säger James Milner till BT Sport efter matchen.

Lacazette kvitterade

Efter målet tryckte Arsenal på och fick till slut utdelning när anfallaren Alexandre Lacazette i den 83:e minuten snyggt placerade in bollen i Alissons högra hörn.

Krysset var Arsenals andra raka i Premier League, men nionde raka utan förlust, medan segern innebär att Liverpool alltjämt är obesegrat och toppar tabellen med en poäng, men med en match mer spelad än tvåan Manchester City.

Premier League

Arsenal logo

Arsenal

1 - 1

Liverpool logo

Liverpool

Emirates Stadium, London
Publik: 59993
Domare: André Marriner

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.