Den tyska landslagsmittfältaren Lina Magull satte 3–0 direkt på frispark för Bayern München mot Hoffenheim. Arkivbild. Foto: David Vincent/AP/TT

Bayern München avgjorde på tio minuter

Det såg ut att bli mållöst i omstarten i Frauen Bundesliga mellan topplagen Bayern München och Hoffenheim, tvåa respektive trea i ligan.

Men under matchens tio sista minuter avgjorde hemmalaget med tre mål.

Det började med frispark i den 84:e minuten och Kathrin Hendrich sist på bollen till 1-0.

Tre minuter senare följde inhopparen Jovana Damnjanovic, serbisk landslagsspelare, upp med 2–0 efter att ha sprungit sig fri.

På tilläggstid slog sen den tyska landslagsmittfältaren Lina Magull in 3–0 direkt på frispark.

Ilestedt bänkad i Bayern

Segern innebär att Bayern fortfarande har häng på serieledaren Wolfsburg, åtta poäng bakom med fem matcher kvar att spela.

Den svenska landslagsmittbacken Amanda Ilestedt var bänkad i Bayern München.

Mötet mellan Freiburg och Potsdam slutade 3-2 efter att Freiburg vänt matchen från underläge 0-2. Klara Bühl gjorde två av Freiburgs mål.

ARKIV: Fridolina Rolfö låg bakom två mål i storsegern (29 maj):