Bruno Fernandes

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se när Bruno Fernandes blir utvisad – i Manchester United galna kryssmatch. Foto: Bildbyrån/Disney+

Bruno Fernandes utvisad för andra matchen i rad i Manchester Uniteds galna kryss borta mot Porto

Uppdaterad
Publicerad

Utvisad två matcher i rad.

Manchester Uniteds lagkapten Bruno Fernandes fick syna det röda kortet igen – när den engelska storklubben spelade 3–3 borta mot Porto i Europa League.

Se klipp från den galna matchen i spelaren ovan.

I söndagens hemmaförlust (0–3) mot Tottenham blev Bruno Fernandes utvisad. I går var det dags igen.

Den portugisiske mittfältsstjärnan fick två gula kort i bortamötet med Porto i Europa League, och fick lämna planen i den 81:a minuten.

Och matchen i sig blev något av en galning tillställning.

United såg ut att gå mot en komfortabel seger vid ställningen 2–0 men Porto lyckades vända på steken – mycket tack vare två mål av 20-årige Samu Omorodion.

Maguire räddade poäng

Trots det lyckades bortalaget få med sig en poäng, efter att inbytte mittbacken Harry Maguire nickat in kvitteringen i 91:a minuten.

– När du har en 2–0-ledning i en sådan här match måste du vara lite mer solid och spela mer säkert. Jag tror det är något av ett mentalt problem, och det är något som vi måste komma över, säger Maguire.

Efter två spelade matcher i Europa Leagues ligaspel står Manchester United på två inspelade poäng, medan Porto har ett kryss och en förlust.

– Vi är inne i en process. Vi behöver utveckla det här laget. Vi kommer att fortsätta jobba och vi kommer fortsätta att kämpa, säger tränaren Erik ten Hag.

UEFA Europa League

FC Porto logo

FC Porto

3 - 3

Manchester United logo

Manchester United

Estádio do Dragão, Porto
Publik: 49211
Domare: Tobias Stieler

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.