• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Napoli-spelarna Jens Cajuste och Victor Osimhen.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Jens Cajuste förvånad över situationen med klubbkamraten Osimhen i Napoli. Foto: BILDBYRÅN

Cajuste om situationen med Napolis Osimhen: ”Konstig situation”

Uppdaterad
Publicerad

Hans klubbkamrat blev hånad av sin egen klubb.

Nu uttalar sig Jens Cajuste om händelsen kring stjärnan Victor Osimhen.

– Jag var lite förvånad över det, säger Napolis svenska landslagsmittfältare.

Nyligen lade regerande italienska mästarlaget Napoli ut ett klipp, som sedan raderades, på sociala medier-plattformen TikTok där lagets anfallsstjärna Victor Osimhen missade en straff. Ett beteende som fick Osimhens agent, Roberto Calenda, att rasa och bli villig att vidta rättsliga åtgärder.

Den svenske landslagsmittfältaren Jens Cajuste upplevde situationen från nära håll eftersom han är klubbkamrat med den nigerianske anfallsstjärnan.

– En konstig situation. Jag följer inte med så mycket på sociala medier, så jag fick höra det från andra. Jag var lite förvånad över det. Vi snackade lite om det i laget, men det är så mycket annat som händer hela tiden, så efter det gick vi vidare.

Se klippet Napoli la ut här:

Napolis Victor Osimhen gestikulerar mot tränaren Rudi Garcia

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: Bildbyrån

Om det hade hänt dig – hur hade du reagerat?

– Svår fråga, man kan nog bara svara på det när det väl händer, eller om det väl händer. Men det är klart att man inte hade varit superglad.

Cajuste värvades av Napoli i somras. 24-åringen har fått starta i en Serie A-match, han har bytts in i sex ligamatcher och i gruppspelsmötet med Real Madrid i Champions League.

I den senaste landslagssamlingen startade han mot såväl Estland som Österrike.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.