Tränare Frank Lampard har en del att fundera över efter 3-3 mot West Brom Foto: TT Nyhetsbyrån

Chelsea tog poäng trots tremålsunderläge

West Bromwich hade en 3–0 ledning mot Chelsea i halvtid.

Men innan det var klart hade Chelsea lyckats få till en kvittering.

De första 27 minuterna av bortamötet med West Bromwich blev en riktig kalldusch för Chelsea.

Nykomlingarna hade då hunnit göra tre mål mot storlaget.

Redan i den fjärde minuten kom 1–0 genom Callum Robinson och 20 minuter senare skickade Robinson in sitt och West Bromwich andra mål i matchen.

I den 27:e minuten fick sedan hemmalaget en hörna. Darnell Furlong nickade bollen vidare mot mål men bollen gick i stället till Kyle Bartley som kunde styra in den i Chelseamålet, som denna kväll vaktas av Wilfredo Caballero.

Chelsea gick efter detta till halvtidsvila med ett 0–3-underläge.

Vad tränaren Frank Lampard sade till Chelseaspelarna i omklädningsrummet inför den andra halvleken verkar ha hjälpt för i den 55:e minuten kom första reduceringsmålet genom Mason Mount.

Och en kvart senare kom 2–3 när Kai Havertz vackert spelade fram till Callum Hudson-Odoi som skickade in bollen i mål.

Det såg sedan länge ut som att West Bromwich ändå skulle ta alla tre poäng men i den tredje tilläggsminuten fanns Tammy Abraham perfekt placerad strax utanför mållinjen för att peta in en snöplig retur från West Bromwich-målvakten Sam Johnstone.

Och i stället blev det 3–3 och delad poängpott.