Olof Mellberg i BP får rött kort.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se Deniz Hümmets segermål som får BP-spelarna att rasa. Foto: Max.

Djurgården vann efter klassmål – besegrade Brommapojkarna

Uppdaterad
Publicerad

Djurgården är uppe på hästen igen efter senaste 0-3-förlusten mot Gais.

Brommapojkarna besegrades med 2-1 efter ett segermål från högsta hyllan signerat Deniz Hümmet.

Djurgården gjorde hela fem förändringar från förlusten senast mot Gais. Men nu är man på vinnarspåret igen.

– Vi behövde vinna, det är ingen lätt motståndare som gör det svårt för många lag i allsvenskan. Vi kommer ut och visar att vi villa vinna, säger Oscar Jansson till Max.

Norrmannen Tobias Gulliksen gav stockholmarna ledningen när han snyggt vek in från sin vänsterkant och pricksköt in 1-0.

Sen bjöds det på fotbollsgodis för 2-0. Santeri Haarala klackade bollen till Gustav Wikheim, som svarade med att klacka tillbaka. Haarala avancerade sedan längre in i straffområdet och serverade Deniz Hümmet som smällde upp bollen i nättaket.

Men BP-lägret var rejält upprörda och tränaren Olof Mellberg visades upp på läktaren. Bortalaget menade att målet aldrig borde godkänts då August Priske skymde och störde Lucas Hägg-Johansson i skottögonblicket från en offsideposition.

– Vad är det för jävla nivå, jag fattar inte hur man inte kan plocka den, den är ju solklar, säger Brommapojkarnas Alexander Abrahamsson till Max.

Se målet i spelaren.

Det blev lite nerv i matchen då Brommapojkarna reducerade i den 88:e minuten men Djurgården kunde hålla undan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.