Här gör Sebastian Nanasi sitt första mål för Strasbourg. Foto: Fep / BILDBYRÅN

Drömstart för Sebastian Nanasi i Strasbourg – målskytt efter två minuter

Efter en lång tid av rykten lämnade Sebastan Nanasi nyligen Malmö FF.
I kväll gjorde han sin första match från start för Strasbourg.
Det blev succé direkt.
2.01 in i bortamatchen mot Lyon gav han sitt lag ledningen.

I söndags fick Sebastian Nanasi debutera för sitt nya, franska lag Strasbourg. Då fick han hoppa in mot Rennes, och spela tio minuter.

Men i kväll, borta mot Lyon, fick han spela från start – och visade snabbt varför.

Ligue 1

Nanasi byttes ut

22-åringen utnyttjade slarv i Lyons straffområde och avslutade kyligt från nära håll och satte 1–0 till sitt Strasbourg, när matchen bara var två minuter gammal.

Nanasi byttes ut halvvägs in i den andra halvleken. Då var ställningen 3–3, och strax därefter gjorde Gift Orban 4–3 för hemmalaget Lyon med sitt andra mål för dagen.