Felix Beijmo i MFF-tröjan 2019 Foto: TT Nyhetsbyrån

Felix Beijmo åter till Malmö FF

Uppdaterad
Publicerad

Den 22-årige högerbacken Felix Beijmo är tillbaks i Malmö FF. Han har skrivit på till och med 2023.

Felix Beijmo, fotbollsfostrad i BP gick till Djurgården som 19-åring innan han värvades till Werder Bremen.  I fjol lånades han ut till Malmö FF och spelade åtta matcher under hösten. Senast kommer Beijmo för Greuther Fürth i 2. Bundesliga.

– Vi är glada att kunna stärka upp högerbackspositionen med Felix på ett långt avtal. Vi vet sedan tidigare vad han går för och även om vi var nöjda med vad han presterade senast vet vi också att det finns ytterligare växlar i hans register, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson.

– Jag har längtat efter att det ska bli klart och nu känns det oerhört bra. Malmö FF har ambitioner att vinna titlar, spela ute i Europa och klubben är målmedveten i allt man tar sig för. Det rimmar bra med min personlighet och professionalitet, säger Beijmo själv.

KLIPP: Nalic avgjorde när Malmö vann (12 augusti 2020)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.