Se dubbla drömmålen från Djurgårdens seger borta mot Norrköping. Foto: Max

Fortsatt tungt för Norrköping – åkte på fjärde raka förlusten

Återstart av allsvenskan.

Hemmamatch och mycket folk på plats.

Men det blev en ny tung kväll för Norrköping som är fast i botten av den allsvenska tabellen.

Den första halvlekens snackis i paus var straffsituationen där domare Joakim Östling valde att fria efter att hemmalagets Christoffer Nyman gått omkull i en duell med Jacob Une Larsson.

Bara ett par minuter efter straffsituationen nickade Deniz Hümmet in gästernas ledningsmål från nära håll, vilket var resultatet in till pausvilan.

– Jag upplever att jag är på väg förbi. Jag får en knuff, jag tycker att det är straff, sa Nyman i Max sändning i paus.

Dubbla drömmål

Ett ledningsmål via en straffspark hade varit nyttigt för östgötarna. För över 90 minuter, så som den här matchen nu utspelade sig, var Djurgården det klart bättre laget.

Under åtta minuter föll tre mål, varav två stack ut. Se dem i spelaren ovan.

Tobias Gulliksen utökade till 2-0 efter att timmen var spelad. Norrköping reducerade tre minuter senare, Isak Sigurgeirsson målskytt när hans tilltänkta inlägg letade sig in i mål vid den bortre stolpen.

”Jag har skrutit lite”

Besard Sabovic knorrade sedan läckert in en frispark till 3-1. Några fler mål blev det inte utan stockholmarna kunde ganska bekvämt packa med tre poäng på bussen hemåt.

I och med segern kliver Djurgården upp på andraplats förbi Mjällby. Norrköping är fast som nästjumbo i botten, med bara Västerås bakom sig.

– Jag har skrutit lite om att jag har bra tillslag så till slut fick jag sätta en frispark, sa Sabovic i Max sändning efteråt.