• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Gustav Svensson sugen på Göteborg: ”Inom en väldigt snar framtid”

Uppdaterad
Publicerad

IFK Göteborg överlevde den allsvenska dramatiken och höll sig ifrån kvalstrecket.

Nu kan fansen hoppas på en tung förstärkning inom kort.

– Det blir inom en väldigt snar framtid, säger Gustav Svensson till SVT Sport.

Seattle Sounders mittfältare har precis avslutat säsongen i MLS. Man blev utslaget av Portland i slutspelet. 31-åringen har tidigare sagt att han vill komma hem och hjälpa klubben i hans hjärta. Nu berättar Svensson att han närmar sig en återkomst till Göteborg under landslagets samling inför Nations League-matchen mot Turket.

– Det blir inom en väldigt snar framtid. Men det är svårt att säga om det blir till denna säsong eller nästa. Jag håller på och förhandlar där borta om ett år till, så vi får se. Men blir det inte det här året så blir det nästa, säger han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.