Se när Mbappé hånar Vertonghen efter segermålet. Foto: TV4

Här springer Kylian Mbappé fram och hånar Jan Vertonghen – efter bråket

Det var irriterat mellan Kylian Mbappé och Jan Verthongen i åttondelsfinalen i EM.

Först utbröt ett gräl mellan spelarna på planen.

Och efter Frankrikes segermål, ett sent självmål av Verthongen, sökte Mbappé upp den belgiske olycksfågeln och pikade honom.

Se situationerna i klippet ovan.

En följetong i åttondelsfinalen mellan Frankrike och Belgien – som fransmännen vann med 1-0 – var de många dusterna mellan Mbappé och Verthongen.

Fotbolls-EM

I den 71:a minuten sökte en irriterad Mbappé upp Verthongen efter ett franskt anfall och svenske domaren Glenn Nyberg fick kliva emellan och lugna ner spelarna. Belgaren tyckte i sin tur att Mbappé hade filmat.

Och efter att Frankrike avgjort i den 85:e minuten med matchens enda mål tog Mbappé en omväg för att säga några ord till just Verthongen, som precis styrt bollen in i egen målbur.