Se Hugo Larssons mål i Frankfurts seger mot Hoffenheim. Foto: Bildbyrån

Hugo Larsson målskytt i Frankfurts seger mot Hoffenheim

Eintracht Frankfurt tog säsongens första trepoängare i Bundesliga.

Då gjorde svenske landslagsmittfältaren ett av målen i segern mot Hoffenheim.

Se Hugo Larssons mål i spelaren ovan.

Efter förlust i premiären borta mot Dortmund tog Frankfurt emot Hoffenheim under lördagen.

Hugo Ekitike gav hemmalaget ledningen i 24:e minuten och knappt tio minuter senare slog även Hugo Larsson till.

Mittfältaren blev snyggt framspelad innan han kyligt placerade in 2–0. Matchen slutade 3–1 till Frankfurt, som slutade sexa förra säsongen.

Som Bundesligadebutant gjorde Larsson två mål och en assist på 29 framträdanden förra året.

5 september spelar Sverige i Nations League borta mot Azerbajdzjan. Hugo Larsson är uttagen i Jon Dahl Tomassons landslagstrupp.