Ibrahimovic i stort bråk när Milan vann mot Cagliari

Det blev ett kort inhopp för Zlatan Ibrahimovic när Milan besegrade Cagliari med 1–0 på bortaplan.

Efter matchen utbröt ett bråk mellan spelare och ledare i de båda lagen efter att Milans målvakt Mike Maignan utsatts för rasism från hemmapubliken.

Zlatan Ibrahimovic byttes in i den 87:e minuten – till tonerna av hemmapublikens burop. Svensken har nämligen stått för tre av Milans fem senaste mål i Cagliari och togs emot därefter. Under sina minuter på planen fick han bland annat se Cagliaris Leonardo Pavoletti nicka i ribban på stopptid och när matchen var slut hamnade Ibrahimovic mitt i ett kaos på mittplan efter att spelare och ledare från båda lagen rykt ihop.

– Mike sa till mig att han fick höra rasistiska påhopp från (klacken) bakom målet. Det är alltid tråkigt när det sker, ingen förtjänar det, säger Milans tränare Stefano Pioli till Sky Sport, enligt Football Italia.

Segern var Milans tredje raka och de toppar nu tabellen tre poäng före Napoli.