Jättedramat: Marta byttes ut – då vände Japan på tilläggstid i OS-rysaren

Det såg länge ut att bli en brasiliansk seger.

Men i slutminuterna byttes superstjärnan Marta, 38, ut.

Då vände Japan matchen till en 2–1-seger via en kalasträff.

Se drömträffen i spelaren ovan.

Brasilien fick en bra start på OS i och med seger i premiären mot Nigeria. I den andra matchen, där Japan stod för motståndet såg man länge ut att inkassera andra vinsten.

OS i Paris 2024

Med fem minuter kvar av ordinarie speltid byttes Marta, som gör sitt sjätte och sista olympiska spel, ut vid en 1–0-ledning.

Och då kom vändningen.

I den 91:a minuten skickade Saki Jumagai in 1–1 på straff. Fem minuter därefter var det dags igen. Svenskbekantingen Momoko Tanikawa, till vardags i damallsvenska FC Rosengård, dunkade, lite från ingenstans, in 2–1 från distans.