Landskrona – Brage

Se situationen där Amr Kaddoura skadas i spelaren. Foto: Max

Landskrona vann viktiga matchen i superettan – märklig skada på Amr Kaddoura

Landskrona tog en viktig seger i kampen om en allsvensk plats, 3-0 mot Brage.

Men segern blev dyrköpt. Målvakten Amr Kaddoura var tvungen att lämna planen i tårar efter en något märklig situation.

Kaddoura blev liggandes i tårar i mötet med Brage efter ett utkast. Efter att ha legat ner i flera minuter kunde han lämna planen med ett lindat knä och byttes ut mot Svante Hildeman.

Hildeman, som förlängde sitt kontrakt med Landskrona för tre dagar sedan, stod sedan för en bra räddning när Brages Ieltsin Camoes nickade innan halvtid.

– Det gäller att alltid vara redo, säger Kaddouras ersättare Svante Hildeman i Max sändning.

Vid seger hade Brage haft häng på toppen i superettan men laget kom inte upp i nivå och kritiserades rejält av försvararen Alexander Zetterström.

– Fruktansvärt dåligt, första 20 vet jag inte vad vi håller på med. Vi gör det väldigt enkelt för dem och då står det 2-0 i halvtid, säger Brages Alexander Zetterström.

I Sandviken var Helsingborg på väg mot en viktig seger, också de i kampen om allsvenskan. Men skånelaget tappade in 2-2 i den 88:e minuten – Amin Al-Hamawi målskytt för andra gången i matchen.