Liverapportering: Damernas Champions League

Följ SVT Sports liverapportering från de svenska klubblagens matcher i damernas Champions League.

Direkt från Estadi Johan Cruyff i Barcelona. Hammarby gästar det spanska storlaget Barcelona i den andra gruppspelsomgången från damernas Champions League. – Barcelona-Hammarby

Se Champions League-matchen mellan Barcelona och Hammarby. Foto: Vegard Grøtt, Magnus Andersson

Damernas Champions League 2024/2025

90+5' Dääär blåser domaren av. Slutresultat? 9-0 Det är inte bra för målskillnaden, och det en otroligt tung match för Hammarby.

Pinnat inlägg

90' MÅÅÅÅL!

Fridolina Rolfö är stensäker från straffpunkten, och hon firar.

Vilken kross det här är! 9-0 totales.

Då tackar jag för mig!

Tack för att ni var med oss denna Champions League-kvällen.

Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Kenta 💚🤍 • Tack och godnatt, Amanda! Du stod för den bästa svenska prestationen ikväll.

TACK!

- Vi kommer studsa tillbaka, men vi är riktigt besvikna nu.

Så som Barcelona var i dag, är våra supportrar världsklass.

- Vi spelar ett världklasslag. Vi skapade fyra bra chanser och jag är nöjd med första halvlek. För att hålla oss i matchen måste vi göra mål på två.

3-0-målet var riktigt tungt för oss, och i andra halvlek blev vi överkörda, säger Martin Sjögren.

ES1984 • Blir nog svårt för Hammarby

Erik • Häcken besegrade Real Madrid förra säsongen

Jo • Barca har inte förlorat en ligamatch på över två år. Inte en enda. Förlusten mot City var första i Champions League på flera år.