Liverapportering: Damernas Champions League

Följ SVT Sports liverapportering från de svenska klubblagens matcher i damernas Champions League.

Direkt från Estadi Johan Cruyff i Barcelona. Hammarby gästar det spanska storlaget Barcelona i den andra gruppspelsomgången från damernas Champions League. – Barcelona-Hammarby

Se Champions League-matchen mellan Barcelona och Hammarby. Foto: Vegard Grøtt, Magnus Andersson

Damernas Champions League 2024/2025

- Vi spelar ett världklasslag. Vi skapade fyra bra chanser och jag är nöjd med första halvlek. För att hålla oss i matchen måste vi göra mål på två.

3-0-målet var riktigt tungt för oss, och i andra halvlek blev vi överkörda, säger Martin Sjögren.

Pinnat inlägg

90' MÅÅÅÅL!

Fridolina Rolfö är stensäker från straffpunkten, och hon firar.

Vilken kross det här är! 9-0 totales.

Då tackar jag för mig!

Tack för att ni var med oss denna Champions League-kvällen.

Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Kenta 💚🤍 • Tack och godnatt, Amanda! Du stod för den bästa svenska prestationen ikväll.

TACK!

- Vi kommer studsa tillbaka, men vi är riktigt besvikna nu.

Så som Barcelona var i dag, är våra supportrar världsklass.

ES1984 • Blir nog svårt för Hammarby

Erik • Häcken besegrade Real Madrid förra säsongen

Jo • Barca har inte förlorat en ligamatch på över två år. Inte en enda. Förlusten mot City var första i Champions League på flera år.

90+5' Dääär blåser domaren av. Slutresultat? 9-0 Det är inte bra för målskillnaden, och det en otroligt tung match för Hammarby.