Mohamed Salah lämnade besked om framtiden.

Hör Arne Slot efter Mohamed Salahs besked: ”Just nu är det vår spelare” Foto: TT

Mohamed Salah bakom allt för Liverpool mot Manchester United – lämnade besked om framtiden efter

På åtta minuter skapade Luis Diaz och Mohamed Salah en 2-0-ledning för Liverpool. I andra halvlek såg Salah till att sätta ett eget mål till 3-0 mot Manchester United.

– Det är mitt sista år med klubben, jag vill bara njuta av det, säger Salah till Sky Sports efter matchen.

Det blev en nattsvart söndag på Old Trafford för Manchester United med säsongens andra raka förlust. Dessutom mot ärkerivalen Liverpool.

Redan efter sju minuter firade Trent Alexander Arnold att han gjort mål för Liverpool, men det dömdes bort för offside.

Med ett inspel från Mohamed Salah kunde Luis Diaz nicka in 1-0 i 35:e minuten och åtta minuter senare samarbetade de två igen.

En kvart in i andra halvlek punkterade Liverpool matchen ordentligt när stjärnan Salah satte 3-0.

Egyptiern har gjort mål i varje match den här säsongen men ser ut att stå utan kontrakt nästa år.

– Ingen i klubben har pratat med mig om kontrakt än så jag spelar som det är min sista säsong och sen får jag se, säger Mohamed Salah till Sky Sports.

När säsongen ännu är ung är Liverpool obesegrade efter tre matcher.