Malmö FF vann mot Varberg. Foto: Bildbyrån.

Malmö FF vann mot Varberg

Uppdaterad
Publicerad

Malmö FF studsade tillbaka efter förlusten mot Djurgården.

Skåneklubben vann med 3-2 mot Varberg Bois.

– Det behöver inte vara så jäkla jämnt varje gång. Det ska inte vara så här hela tiden, det måste bli bättre, säger målskytten Lasse Nielsen till Discovery Plus.

Sören Rieks var en av fyra spelare som petades efter förlusten mot Djurgården. Men dansken blev ändå segerskytt mot Varberg.

Vid ställningen 2-1, med kvarten kvar att spela, krigade han till sig bollen i offensivt straffområde. Sedan dunkade Rieks, som blev inbytt i 58:e minuten, in 3-1 med vänsterfoten.

Några minuter senare reducerade Varberg då MFF glömde bort att markera Simon Karlsson Adjei i straffområdet. Men närmare än så kom inte Varberg.

”Skönt med seger”

Skåneklubben vann med 3-2.

– Det är skönt med seger. Men det behöver inte vara så jäkla jämt varje gång. Det ska inte vara så här hela tiden, det måste bli bättre, säger målskytten Lasse Nielsen till Discovery Plus.

Den danske försvararen var en av fyra spelare som fick komma in i MFF:s startelva efter förlusten mot Dif.

”Jag skulle hellre hålla nollan”

Nielsen fick en fin comeback med mål. Han tryckte in 2-1-målet för MFF.

– Det är roligt att göra mål. Men jag skulle hellre hålla nollan, säger Nielsen.

Den första halvleken slutade 1-1.

Veljko Birmancevic gjorde 1-0 till MFF efter tolv minuter, assisterad av Adi Nalic. Oliver Stanisic kvitterade till 1-1 vid en hörna i den 26:e minuten.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.