Malmö stod för en supervändning mot Paok när de vann med 4-3 efter förlängning.

Och därmed avancerar i Champions League-kvalet.

– Sjuka känslor, jag finner inga ord nu, säger Nils Zätterström i MFF Play.

Se Malmös galna vändning mot Paok i CL-kvalet i spelaren ovan.

Efter 2-2 i första matchen hade båda lagen allt att spela för i returmötet. Och det blev en målrik sammandrabbning mellan lagen i Grekland. Totalt fem mål i första halvleken.

Gästerna tog tidigt ledningen genom formstarka Sebastian Nanasi, som nickade in ledningsmålet.

Paok kvitterade först på frispark genom brassen Taison. I den 43:e minuten skulle de sedan ta ledningen efter att mittbacken Konstantinos Koulierakis avlossade en vänsterkanon mot det bortre krysset.

Det blev sedan en galen avslutning på första halvleken när lagen gjorde varsitt mål inom loppet av minuter. Och Paok tog en 3-2-ledning med sig in i halvtidsvilan.

Drama på tilläggstid

Malmö jagade på i andra halvlek och fick alldeles i slutskedet in kvitteringsmålet i den 96:e(!) minuten.

I samband med en kaotisk situation i Paok:s straffområde gick en rensning av det grekiska laget på Nils Zätterström och in bakom hemmamålvakten.

– Han sköt på min högerfot, så jag kan inte ta för mycket cred för den, säger Nils Zätterström i MFF Play.

19-åringen hade även en stor roll i Malmös segermål när han spelade fram Anders Christiansen tryckte in 4-3 för gästerna.

I playoff-rundan väntar tjeckiska Sparta Prag. Malmös tidigare stjärnspelare Veljko Birmancevic gjorde två mål för tjeckerna när de avancerade mot rumänska FCSB.

Vid förlust i playoff-rundan väntar spel i Europa League – vilket i sig säkrar intäkter på cirka 140 miljoner kronor.