Paulo Gazzaniga räddade tre straffar under en och samma match – utan att det gick till straffläggning. Foto: Joan Monfort

Målvakten Paulo Gazzaniga räddade tre straffar för Girona: ”Finns inget bättre”

Gironas målvakt Paulo Gazzaniga räddade tre straffar när hans lag vann mot Athletic Bilbao i La Liga med 2-1.

Straffarna, som alla kom till efter VAR-granskning, räddades mot tre olika skyttar. I den 99:e minuten vann Girona efter att Cristhian Stuani satt en straff.

”Det finns inget bättre än att få med oss tre poäng till laget”, skriver argentinaren på Instagram efter att Girona spräckt en vinstfri svit på sex matcher, där alla turneringar räknats in.

Syndabock mot Paris SG

Alex Berenguer missade en straff i första halvlek medan Inaki Williams och Ander Herrera missade i andra. Williams straff fick gå om efter VAR-granskning, så egentligen räddade Gazzaniga fyra straffar.

Nyligen blev Gazzaniga syndabock när han tappade in Paris SG:s segermål, 1-0, på tilläggstid i Champions League. I onsdags räddade Gazzaniga en straff när man förlorade mot Feyenoord med 3-2 hemma i Champions League.