Här kvitterar Italien med matchens sista spark Foto: Bildbyrån

Mattia Zaccagni hjälte för Italien – satte kvitteringen i 98:e minuten

1-0-ledning till Kroatien.

Då satte Mattia Zaccagni 1-1 i den 98:e minuten och skickade Italien till en åttondelsfinal.

– Det är en otrolig känsla, säger Zaccagni efter matchen.

Andrej Kramaric drog till och bollen träffade Davide Frattesis hand och efter en VAR-koll pekade domaren på straffpunkten.

Luka Modric stegade fram, men Gianluigi Donnarumma räddade straffen.

Fotbolls-EM

Det dröjde dock bara 30 sekunder innan Modric hade tagit revansch då han tryckte upp en skottretur rakt upp i nättaket.

Målet innebar att 38-årige Modric blev EM:s äldsta målskytt genom tiderna då han slog Ivan Vastic, som var några dagar yngre.

Men i matchens 98:e minut kom kvitteringen. Riccardo Calafiori drev fram bollen och hittade Mattia Zaccagni som snyggt placerade in 1-1-målet och blev matchhjälte då han tog Italien vidare till åttondelsfinal.

– Det är en otrolig känsla. Jag är lite känslosam nu. Det är en underbar natt, jag kommer aldrig glömma detta, säger Zaccagni efter matchen.

Italien kommer att ställas mot Schweiz i åttondelsfinalen. Kroatien kommer med största sannolikhet inte gå vidare som en av de bästa grupptreorna på två poäng.

Luka Modric blev EM:s äldsta målskytt någonsin strax efter sin egen straffmiss Foto: TT