Kylian Mhappé gjorde hattrick för PSG mot Barcelona. Foto: TT

Mbappé hattrickskytt när PSG gjorde 4-1 på Barcelona

Kylian Mbappé fullbordade sitt hattrick i den 85:e matchminuten.

Paris Saint-Germain besegrade Barcelona med hela 4-1 i åttondelsfinalen i Champions League.

– Det är en väldig kvalitet på vad Mbappé har gjort där ute i dag – förutom de tre målen, säger Viasat-experten Glenn Strömberg.

Glädjebeskedet för Barcelona var att Gerard Piqué, 34, var tillbaka i backlinjen igen efter knäskadad han ådrog sig i slutet av förra året. PSG däremot fick klara sig utan Neymar. 29-åringen byttes ut skadad mot Caen i franska cupen, den 10 februari, och missar därmed åttondelsfinalerna i Champions League mot Barcelona.

Barcelona tog ledningen

Messi inledde målskyttet i matchen. När 29 minuter var spelade satte han säkert bollen i mål från straffpunkten.

22-årige fransmannen Kylian Mbappé skulle dock, tre minuter senare, kvittera för sitt PSG. Det när han tog sig förbi Piqué och kyligt satte 1-1.

Hattrick av Mhappé

Fransmannen skulle även sätta 2-1 och 4-1-målet för PSG. Mbappé hade därmed fullbordat sitt hattrick.