Neymar skadad igen. Foto: Christophe Petit Tesson/TT

Neymar efter nya skadan: ”Jag gråter konstant”

Uppdaterad
Publicerad

Neymar är skadad och blir borta i fyra veckor.

Nu berättar stjärnan på Instagram om sin sorg över det.

”Smärtan är enorm och jag gråter konstant”, skriver han.

Neymar har haft en skadedrabbad säsong och har bara gjort 11 ligamatcher den här säsongen. I onsdags blev brassen skadad igen när han byttes ut efter en timmes spel i cupmatchen mot Caen.

Nu står det klart att stjärnan missar en månads spel och han kommer att missa uppemot sex matcher, däribland den första åttondelsfinalen i Champions League mot hans tidigare klubb Barcelona nästa vecka och kanske även returen den 10 mars.

Neymar berättar nu om sin sorg på Instagram över att ha blivit skadad igen.

”Gråter konstant”

”Det är en stor sorg. Smärtan är enorm och jag gråter konstant. Ännu en gång blir jag stoppad från att göra det jag älskar mest i livet. Ibland känner jag mig obekväm med min spelstil eftersom att dribblingar ofta slutar med en smäll. Jag vet inte om problemet ligger hos mig, men det gör mig väldigt ledsen”, skriver Neymar.

Han reagerar också över att många kallar honom för filmare.

”Ärligt talat gör det mig ledsen och jag vet inte hur länge jag orkar med det. Jag vill bara vara glad och spela fotboll”, skriver han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.