Malmö FF föll mot Olympiakos – se bilder i spelaren ovan. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Olympiakos vann mot Malmö FF i Europa League

Läge att avancera i Europa League-tabellen.

Då förlorade Malmö FF med 1–0 hemma mot Olympiakos.

– Jag är besviken. De skapar lite större chanser än vad vi gör men jag tycker vi gör en betydligt bättre match än vi gjorde sist i Europa League (Qarabag), säger Malmös Johan Dahlin till SVT Sport.

Redan efter en halvtimme hade Ayoub El Kaabi satt 1–0 till Olympiakos på Malmö Stadion.

Men det var en jämn match och Malmö FF saknade inte målchanser. Grekerna såg dock ut att sätta spiken i kistan med mindre än tio minuter kvar. El Kaabi ryckte förbi målvakten Johan Dahlin som drog ner anfallaren.

– Jag skulle stannat det var klumpigt, det var tur att han missade, fortsätter Dahlin.

En plats från playoff

Straff till Olympiakos. El Kaabi stegade upp, men han missade hela målet och matchen levde fortsatt.

MFF tryckte på i slutminuterna, men Olympiakos höll emot och vann med 1–0.

Malmö FF har nu fortsatt tre poäng i Europa League-tabellen, en placering utanför playoff-platsen.