Se Rafael Leaos dubbla filmningar Foto: TV4/Bildbyrån

Portugisiske stjärnan Rafael Leao stängs av efter dubbla filmningar

Portugal vann mot Turkiet med 3-0. Men i nästa match finns inte stjärnan Rafael Leao med – på grund av gula kort för filmning i två raka matcher.

I minut 39 i EM-premiären mot Tjeckien varnades den portugisiske yttern Rafael Leao för filmning.

Mot Turkiet fick han nytt förtroende och det blev exakt samma visa. Efter 39 spelade minuter försökte han fuska till sig en frispark och igen blev det gult kort.

Fotbolls-EM

– Jag älskar det där från domaren. Rafael Leao lärde sig inte från det gula kortet för filmning i första matchen. Du är bättre än sådär, Leao, säger BBC-experten Chris Sutton.

De dubbla gula korten innebär att Rafael Leao missar den avslutande gruppspelsmatchen mot Georgien.

Dagens seger gör att Portugal har säkrat gruppsegern redan efter två spelade matcher.