Kulusevski gjorde mål i Juventus galna vändning

En otrolig match på Stadio Olimpico i Rom. Juventus vände ett 3-1-underläge till seger på bara sju minuter i stormötet med Roma och Dejan Kulusevski satte kvitteringen till 3-3 efter att ha blivit inbytt i första halvlek.

Det var en stormig stormatch då Roma tog emot Juventus i Serie A.

Engelsmannen Tammy Abraham gav Roma hemmalaget ledningen tidigt, men Juventus svarade också snabbt då Federico Chiesa spelade fram Paulo Dybala som sköt in bollen.

Med en dryg halvtimme spelad skadade Chiesa benet på ett sätt som såg illa ut. Då fick Dejan Kulusevski ersätta.

Läcker frispark

I början av andra halvlek gjorde Henrikh Mkhitaryan 2-1 då hans skott styrdes via en Juve-back och fem minuter senare sköt Lorenzo Pellegrini in en väldigt läcker frispark.

Då såg Roma ut att gå mot en tung trepoängare mot det svartvita storlaget från Turin, men från och med den 70:e minuten inleddes vändningen.

Först satte Manuel Locatelli 3-2 innan Kulusevski kvitterade två minuter senare. Svensken fick bollen efter en turlig studs och sköt in den, men det underkändes först för en offside tidigare. Det videogranskades sedan och då godkändes det.

Första sedan oktober

Målet var 21-åringens första för Juventus sedan de mötte Zenit i Champions League i oktober. I ligan var det hans första mål sedan april i fjol.

Redan här var det en osannolik matchutvecklingen, men bara fem minuter senare gjorde ytterbacken Mattia De Sciglio 4-3 för Juventus.

På grund av en hands i straffområdet på Matthijs de Ligt fick Roma ändå chansen att komma ikapp. Straff och rött kort på nederländaren, men Pellegrinis försök var svagt och Wojciech Szczęsny kunde rädda.

Juventus vann till slut med 4-3 och är kvar som femma i Serie A.

Mourinho arg efter matchen

Roma-tränaren José Mourinho var nöjd med de första 70 minuterna, men minst sagt missnöjd med avslutningen.

– I slutändan är det så att när man är i skiten så ska man ta sig upp på fötter igen och hitta sin inställning. Men det finns folk i det här omklädningsrummet som är lite för snälla, lite för svaga, säger han till DAZN.