Alvaro Morata

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se när Alvaro Morata blir tacklad av en vakt som försöker stoppa en planstormare. Foto: TV4

Spaniens Alvaro Morata tacklad av vakt efter matchen

Uppdaterad
Publicerad

Den spanske lagkaptenen Alvaro Morata tacklades av en säkerhetsvakt som jagade en planstormare då laget firade avancemanget till EM-final. Efter det sågs anfallaren halta.

Planstormare har varit ett stort problem under EM och nu har ännu en incident inträffat.

Det var efter att Spanien besegrat Frankrike med 2-1 i EM-semifinalen som laget firade samtidigt som säkerhetsvakter jagade en planstormare. En av vakterna tacklade i misstag Alvaro Morata i benet och efter det var det uppenbart att stjärnan hade ont då han sågs halta.

Fotbolls-EM

– Vi ska vänta och se vad gäller Álvaro. Något hände när de firade, något med hans ben. Vi tror inte att det är något, men vi får vänta till i morgon och se. Förhoppningsvis är det ingenting, säger Luis de la Fuente, Spaniens förbundskapten, efteråt.

Tidigare under matchen sprang också en annan planstormare in och nådde hela vägen fram till den franske storstjärnan Kylian Mbappé.

Se situationen i spelaren ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Fotbolls-EM

Mer i ämnet