Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Värnamo kryssar mot Häcken med nye tränaren Ferran Sibila

Uppdaterad
Publicerad

I veckan sparkade Värnamo huvudtränaren Anes Mravac och ersatte honom med Ferran Sibila.

Då blev det en stark poäng direkt för krislaget efter kryss borta mot Häcken.

Värnamo är just nu på negativ kvalplats i allsvenskan och är i starkt behov av poäng. Efter att ha varit vinstlösa i allsvenskan i sex raka omgångar fick huvudtränaren Anes Mravac, som tog över inför säsongen, sparken.

Han ersattes med IFK Göteborgs tidigare assisterande tränare Ferran Sibila och det blev en poäng direkt för nye tränaren.

– En poäng är rättvist. De hade fler chanser i första halvlek och vi var bättre i andra. Men jag vill alltid vinna, säger Sibilla till Max.

Men det var Häcken som målade först. 18-årige talangen Jeremy Agbonifo tryckte dit 1—0 efter en tilltrasslad situation i straffområdet.

Med kvarten kvar fixade Gustav Engvall en straff efter att ha blivit fälld i straffområdet. Den förvaltade Ajdin Zeljkovic på bästa sätt och fixade kvittering. Häcken tryckte sen på men Värnamo höll undan anstormningen.

– Det är dåligt av mig, jag blir för ivrig, säger en besviken Marius Lode, som var den som tacklade Engvall.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.