Viktor Gyökeres

Se Viktor Gyökeres tre mål borta mot Farense. Foto: Luis Branca/X Portuguese Soccer

Viktor Gyökeres kalasform fortsätter – sex mål på tre matcher

Svenske succéforwarden Viktor Gyökeres fina målform fortsätter.

I säsongens tredje match i den portugisiska ligan kom både fjärde, femte och sjätte målet för säsongen borta mot Farense.

Hete Viktor Gyökeres, 26, fortsätter göra mål i den portugisiska hettan.

Under fredagskvällen satte han två mål i den första halvleken för sitt Sporting Lissabon borta mot Farense, som spelar i Faro vid Algarvekusten.

Första målet kom i den 27:e minuten när Gyökeres satte 1–0 i mitten av straffområdet i den nästan trettiogradiga värmen.

En knapp kvart senare kunde han dessutom sätta 2–0 från straffpunken.

Som om inte det vore nog slog satte han även 3–0 i den 66:e minuten och fullbordade sitt hattrick.

Matchen slutade 0–5 till Sporting.

Det blev både ligaguld och skytteligaseger efter 29 ligamål för Viktor Gyökeres förra säsongen.

Han har verkligen varit ryktenas man den här sommaren och spekulationerna kring om han kommer att lämna Sporting innan transferfönstret stänger lär inte mattas av efter kvällens match.