Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Zlatan Ibrahimovic sägs vara skadad igen. Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic skadad på nytt – säsongen kan vara över

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic gjorde under helgen comeback på bänken efter en månads skadefrånvaro. Men under uppvärmningen i matchen mot Lecce skadade sig 41-åringen på nytt. Säsongen kan nu vara över, enligt italienska tidningen Corriere della Sera.

Zlatan Ibrahimovic har varit utanför Milans matchtrupp i en månad på grund av en muskelskada. Under söndagen var han tillbaka på bänken i Lecce-matchen i Serie A. Milan vann med 2-0 men glädjen uteblev för Ibrahimovic.

När han började värma upp för att bli inbytt skadade han sig igen. Enligt Corriere della Sera handlar det inte om ett återfall, utan om en ny skada i vaden.

”Han gick tillbaka till omklädningsrummet haltande och med smärta. Det ser allvarligt ut, hans säsong kan vara över”, skriver den italienska tidningen.

I mars tidigare i år blev Ibrahimovic äldste målskytten i Serie A (41 år och 166 dagar). Han hade då nyligen gjort comeback efter den stora knäskada som höll honom borta från spel i nio månader och krävde tre operationer.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.