• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Nordmaling i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Det brinner i en villa i centrala Nordmaling med kraftig rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten.

Zlatan Ibrahimovic och Dejan Kulusevski Foto: Bildbyrån

Ibrahimovic: ”Hört väldigt bra om Kulusevski”

Uppdaterad
Publicerad

Både Zlatan Ibrahimovic och Dejan Kulusevski har presenterats av två storlag i Serie A. På en pressträff i Milano gav Zlatan sin syn på hur han ser på Kulusevskis övergång.

– Det är en positiv dag, Zlatan till Milan och Kulusevski till Juventus, säger Zlatan.

Dejan Kulusevski lämnade Sverige som 16-åring och anslöt till Atalantas ungdomsakademi. Nu väljer klubben att sälja vidare den svenska talangen till storklubben Juventus, vilket Zlatan, som själv representerat klubben, ser positivt på.

– Jag tror att det kommer gå bra. Han är en spelare från Sverige som representerar ett storlag, vilket är bra. Det var en positiv dag. Zlatan till Milan och Kulusevski till Juventus.

– Han kommer till en stor klubb och han förstår vad som behöver göras för att hålla sig på en hög nivå.

– Det har varit svårt för mig att se hans matcher, när jag vaknade var matcherna redan klara men jag har hört väldigt bra saker om Dejan.

KLIPP: Svenske talangen om att skriva på för Juventus

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.