• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Pernilla Lindberg, Linnea Ström och Linnea Johansson är med i täten av LPGA-tourtävlingen i Los Angeles. Foto: TT Nyhetsbyrån

Tre svenskor med i LPGA-tourtoppen

Uppdaterad
Publicerad

Den svenska doldisen Linnea Johansson tappade i natt ledningen på LPGA-tourtävlingen i Los Angeles.

Men hon är fortfarande med i tätstriden.

Precis som tvåan Pernilla Lindberg och femman Linnea Ström.

Efter den första rundan av LPGA-tourtävlingen JM Eagle LA Championship ledde Linnea Johansson, rankad 358:e i världen.

I nattens andra runda gick det något sämre, och efter en 75-runda (fyra över par) tappade hon sju placeringar och ligger nu på en delad åttondeplats.

Lindberg delad tvåa

Men det är bara tre slag upp till den ledande indiska Aditi Ashok – som för första gången i karriären är i ledning efter en LPGA-tourrunda.

På delad andraplats, blott ett slag bakom Ashok, finns bland annat Pernilla Lindberg. Ett slag bakom henne, på delad femteplats, finns Linnea Ström.

ARKIV: Johansson i ledning efter första rundan (I går):

Linnea Johansson leder på LPGA-touren.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Linnea Johansson leder på LPGA-touren. Foto: Harry How/AFP/TT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.