Se AIK:s två snabba mål som avgjorde derbyt mot Djurgården. Foto: Bildbyrån

AIK vann derbyt mot Djurgården efter blixtrepliken från Oskar Magnusson

Djurgården hann knappt jubla färdigt efter 2–2-målet.

Då gjorde Oskar Magnusson mål för AIK 50 sekunder senare.

– Otroligt kul, säger Magnusson till TV4 Play efter 4–2-segern.

AIK-supportrarna fick jubla åt fjärde raka derbysegern mot ärkerivalen Djurgården i hockeyallsvenskan.

– Vi har fantastiska fans. Det är detta som betyder något, så det är skönt att få ge dem den här vinsten, säger matchhjälten Oskar Magnusson.

Med mindre än tio minuter kvar av ordinarie tid skulle Djurgården komma tillbaka för andra gången i matchen genom en kvittering från Ludvig Rensfeldt.

Men då svarade AIK:s Oskar Magnusson 50 sekunder senare.

22-åringen skickade in 3–2, varpå hans lagkamrat Scott Pooley utökade ledningen mindre än två minuter senare.

– Vi visste att det skulle bli tufft. Det är otroligt kul, säger Magnusson efter segern.