Oscar Tellström

Se avgörandet med tre sekunder kvar. Foto: Johan Löf / BILDBYRÅN

Björklöven besegrade Östersund – avgjorde med tre sekunder kvar

1-1 hemma mot Östersund.

Då klev Oscar Tellström, 22, fram och avgjorde för Björklöven – med tre sekunder kvar.

– Jag vet knappt om jag är på pucken, säger han i TV4 Play.

Det blev en dramatisk avslutning i Umeå.

Björklöven hade tagit ledningen i den andra perioden genom Marcus Nilsson – men i samma period kvitterade Östersund till 1-1 genom Daniel Öhrn.

Och med sekunder kvar av matchen såg det ut att bli förlängning. Men då kom avgörandet.

Björklöven gick till anfall och efter lite stök framför mål var Oscar Tellström sist på pucken.