• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Brickley

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Daniel Brickley gav Modo ledningen – med armbågen Foto: TV4 Play

Daniel Brickley gav Modo ledningen – med armbågen

Uppdaterad
Publicerad

SHL-nykomlingen Modo säkrade ännu en seger när Malmö besegrades efter förlängning.

Bäddade för segern gjorde Daniel Brickley med sitt 1–0 mål – som kom på ett minst sagt märklig sätt när forwarden hittade nät via armbågen.

Det var 11.35 in i den första perioden som Brickley gav gästerna ledningen i Malmö Arena.

Det tog däremot tid innan de tillresta supportrarna fick jubla. Flera minuter tog det för domarna att avgöra om Brickleys aktion var medveten eller inte, vilket resulterade i det sistnämnda.

Matchhjälten: ”Han såg trött ut”

Modo tog även hem segern i mötet, men först i förlängning. Där avgjorde Erik Walli-Walterholm och satte slutresultatet 4-3.

– Jag vete fan, han såg lite trött ut och jag försökte dra den mellan klubba och grilla och sen var det bara att få den på mål, säger han i TV4 Plays sändning.

Se målet i spelaren ovan

Se höjdpunkter från SHL på SVT Play.

SHL

IF Malmö Redhawks logo

IF Malmö Redhawks

3 - 4

MoDo Hockey logo

MoDo Hockey

0-2, 1-0, 2-1, 0-1
Malmö Arena, Malmö
Publik: 6775

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.