Viktigt meddelande till allmänheten i Bollnäs och Freluga, Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Vattnet hos vattenbolaget HelsingeVatten är otjänligt. Boenden i området uppmanas att koka vattnet före förtäring. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Gävleborg.

Brynäs Djurgården

Se Djurgårdens tre mål i bortasegern mot Brynäs. Foto: TV4 Play

Djurgården nollade krisande Brynäs i SDHL

Brynäs har varit ett topplag i SDHL många säsonger i rad. Men nu har det börjat riktigt dåligt för Gävlelaget och i kväll förlorade de med hela 3-0 mot Djurgården.

– Jag vill se att vi alla går ut och kämpar hårdare, säger Jenny Antonsson till TV4.

I den andra perioden förde 17-åriga Wilma Georgny upp Djurgården i ledning med sitt första SDHL-mål i karriären.

Bara ett par minuter senare utökade Brette Pettet för gästande Djurgården.

Brynäs hade inte mycket att sätta emot den här fredagskvällen och i den tredje perioden fastställde Alice Wallins resultatet 3-0.

Ida Boman höll nollan för andra gången den här säsongen och i och med segern passerar man Brynäs i tabellen och går upp på en sjundeplats.

– Jag kommer in bra i matchen, så det kändes bra. Segern är jättebetydelsefull, säger Boman efter stockholmarnas andra seger för säsongen.