Drömmål när Stockholm vände mot Göteborg

Stockholm var illa ute mot Göteborg i TV-puckens kvartsfinal.

Då stod Isabelle Leijonhielm för ett mål av det mer spektakulära slaget när Stockholm vände och vann med 6–3.

– Det är väldigt, väldigt hög klass, säger SVT:s expert Håkan Loob.

Göteborg ledde med 3–1 i flickornas kvartsfinal mot Stockholm redan efter elva minuters spel och Stockholm befannn sig i ett prekärt läge.

Saga Odebrant reducerade sent i första perioden, men det var Isabelle Leijonhielm som stod för matchens prestation. Tidigt i andra perioden tog hoin hand om pucken i mittzon och vände tillbaka bakom eget mål. Leijonhielm tog fart upp i plan, fintade förbi hela motståndarförsvaret och lade vackert upp pucken i krysset för 3–3.

Efter Leijonhielms individuella prestation stod Stockholm för tre obesvarade mål, vann med 6–3 och avancerade till semifinal.