Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: C More

Ilska i Brynäs efter utvisning

Uppdaterad
Publicerad

Ny förlust för Brynäs.

Som efteråt rasade på en utvisning.

– Tycker synd om publiken som behöver stå ut med skiten, säger Anton Rödin i C Mores sändning.

Hemma mot Luleå blev det likaläge i början av tredje perioden när Simon Bertilsson kvitterade till 2–2. Kort efter det fick gästerna ett powerplay som engagerade. Anton Rödin satte sig i två minuter i utvisningsbåset för tripping, billigt tyckte Brynäs där tränare Mikko Manner skakade på huvudet och supportrarna gestikulerade för filmning på Brendan Shinnimin.

Bilderna visar att det var lätt kontakt, men Anton Rödin var irriterad efteråt.

– Den är billig. Jag tycker synd om domarna, jag tycker synd om publiken som behöver stå ut med den här skiten, säger Anton Rödin i C Mores sändning.

Luleå förvaltade omdiskuterade numerära överläget, Leo Komarov målskytt till 3–2. Och efter det utökade gästerna både en, och två gånger. Isac Brännström ordnade slutresultatet 5–2 i boxplay. Luleås andra seger för den här säsongen, medan Brynäs fortfarande väntar på första.

SHL

Brynäs IF logo

Brynäs IF

2 - 5

Luleå HF logo

Luleå HF

0-0, 1-2, 1-3
Monitor ERP Arena, Gävle
Publik: 6903

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.