Chris Kreider med konstmål mot Anaheim.

Se när Chris Kreider slår till på volley Foto: Bildbyrån/nhl.com

New York Rangers Chris Kreider slog till med spektakulärt volleymål

Chris Kreider, 32, slog till på volley på sin egen retur då New York Rangers besegrade Anaheim Ducks med 5-2 på bortais. Det fick hemmalagets Adam Henrique att slå sönder sin klubba i ilska.

– Han chippar den över målvakten, säger kommentatorn.

Anaheim Ducks tog ledningen med 2-0 då den svenska supertalangen Leo Carlsson fick assistpoäng till båda Adam Henriques mål.

Det dröjde hela vägen tills tio minuter återstod av matchen innan Rangers kom ikapp, men då visade de klass och avgjorde mathcen snabbt.

Chris Kreider hade redan två assistpoäng då han med fyra minuter kvar fick en lång passning från Mika Zibanejad, avslutade på målvakten men tog sin egen retur på volley.

Pucken gick in via Henriques klubba och över målvakten Lukas Dostal. Henrique blev så arg över målet att han slog sönder sin klubba bakom målet.

Matchen slutade 5-2 till Rangers.