Nicole Hall

Se målen från Nicole Hall i spelaren ovan. Foto: Tobias Sterner / BILDBYRÅN

Nicole Hall sänkte Brynäs – Djurgårdens andra raka seger

Djurgården har inlett säsongen i SDHL på ett lysande sätt.

Borta mot Brynäs kom andra segern på lika många matcher när Djurgården vann med 4-2.

– Det är skönt att de trillar in. Kan inte vara annat än nöjd, säger matchhjälten Nicole Hall till TV4 Play.

Förra säsongen tog det stopp i semifinal för Djurgården där Brynäs vann med 3-0 i matcher. Redan i andra matchen för säsongen kunde Stockholmslaget ta revansch genom att vinna med 4-2 på bortaplan.

Organisatör till segern var Nicole Hall. Efter att hon suttit i utvisningsbåset när Brynäs kvitterat till 1-1 skulle hon sedan avgöra matchen.

2-1 gjorde Hall med endast sekunder kvar av andra perioden. Och i slutet av tredje perioden stod hon för ytterligare två fullträffar. Först 3-1, och efter att Brynäs reducerat med två minuter kvar dröjde det endast 13 sekunder innan Hall satte sitt hattrick-mål till 4-2, vilket även blev slutresultatet.

– Idag såg vi bevis på riktig kämpaglöd, säger Hall till TV4 Play.