Viktigt meddelande till allmänheten i Strömstad i Strömstads kommun, Västra Götalands län. Det brinner i en lagerlokal med kraftig rökutveckling till följd, Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Väst.

Det första klassikermötet mellan Brynäs och Leksand sedan Brynäs återkomst till SHL slutade med en tung vinst för Leksand.

Stjärnan Peter Cehlarik avgjorde i matchens sista minut.

– Bra energi från det här, säger Peter Cehlarik i TV4 Play efter matchen.

Det var festlig stämning i Gävle när Brynäs tog emot Leksand för första gången sedan återkomsten till SHL.

Brynäs Simon Bertilsson firade 500 matcher i SHL med att göra 1–0 efter sju minuter.

Kalle Östman slängde in kvitteringen till vid första stolpen 1–1 för Leksand tre minuter in i andra perioden. Ett mål som Ludvig Persson i Brynäskassen nog vill ha tillbaka.

Leksand bjöd på fint spel fram till 2–1. Max Veronneau satte pucken snyggt efter pass från Patrik Zackrisson.

Jakob Silfverberg kvitterade på friläge

Men Brynäs hemvändande stjärna Jakob Silfverberg kvitterade med hans fjärde målet för säsongen, 2–2 frispelad av Johan Larsson med fem minuter kvar av andra perioden.

Tredje perioden var jämn och med mindre än en minut kvar satte Leksands stjärna Peter Cehlarik 3–2 för bortalaget, vilket blev matchavgörande.

– Bra energi från det här. Målen kommer att komma om du skapar mycket chanser, säger Peter Cehlarik i TV4 Play efter matchen.

Highlights från matchen mellan Brynäs – Leksand.