• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Brynäs.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se slumpmålet som avgjorde för Brynäs fördel mot Modo Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRÅN

Slumpmål när Brynäs vann förlängningsdrama mot Modo

Uppdaterad
Publicerad

Brynäs har tagit kommandot i semifinalserien mot Modo.

Det efter att ha vunnit första matchen efter förlängningsdrama, där ett slumpmål avgjorde.

– Vi gör det otroligt bra i 60 minuter, och lite till, säger Brynäs tränare Filip Eriksson till SVT Sport.

Trots 48-23 i skott till Brynäs krävdes det en studspuck i förlängningen för att laget skulle få till 2-1-segern. Julia Östlund skickade in en puck från högerkanten som tog på försvarande klubba, och som sedan via målvakten studsade på Malia Schneiders ben och mot mål där den knappt tog sig över mållinjen.

– Ineffektiviteten måste bli bättre på onsdag. Men det är vinna matcher som räknas i slutändan och jag tycker vi visar att vi är starkaste laget idag, säger Filip Eriksson till SVT Sport.

Se avgörande målet i spelaren ovan.

SDHL

Brynäs IF logo

Brynäs IF

2 - 1

MoDo Hockey logo

MoDo Hockey

1-0, 0-1, 0-0, 1-0
Monitor ERP Arena, Gävle

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.