Victor Rask tvåmålsskytt för Minnesota Foto: Bildbyrån.

Victor Rask tvåmålsskytt för Minnesota

Minnesotas Victor Rask gjorde två mål mot Colorado och tog matchen till förlängning, där lagkamraten Jonas Brodin avgjorde.

I Philadelphia fick Joel Farabee till karriärens första hattrick när New York Islanders besegrades.

Leksandsbördige Victor Rask stod bakom Minnesotas kvitteringsmål 3–3 mot Colorado i slutet av den tredje perioden. Det tog matchen till förlängning, där Jonas Brodin innan klockan ens hade hunnit passera 20 sekunder fick in Minnesotas vinnarpuck efter en passning av Joel Eriksson Ek via Jordan Greenway.

Eriksson Ek noterades för ytterligare en assist, liksom Colorados Gabriel Landeskog.

”I kväll gick de bara in för mig”

Philadelphias Joel Farabee gjorde NHL-karriärens första hattrick när New York Islanders besegrades med 4–3 på hemmaplan.

– I kväll gick de (puckarna) bara in för mig. Mitt spel känns riktigt bra just nu och förhoppningsvis kommer det att fortsätta så, säger han enligt lagets Twitterkonto.

20-årige Farabee inledde målskyttet i slutet av den första perioden, frampassad av James van Riemsdyk. Efter en tidig kvittering i andra av Islanders Nick Leddy fick Farabee in ytterliga två puckar, framspelade av van Riemsdyk bägge gångerna, innan det var dags för nästa periodvila.

Tredje perioden inleddes alltså med ställningen 3–1 till Philadelphia, men Islanders kom ikapp genom Josh Bailey och Mathew Barzal, och tog matchen till förlängning, där hemmalagets Kevin Hayes fick in den avgörande pucken.

Anaheims Jakob Silfverberg gjorde lagets enda mål, efter en passning av Hampus Lindholm, när St Louis gästade och körde över Kalifornienlaget med 4–1.