Caroline Wozniacki är klar för fjärde omgången i US Open. Foto: Adam Hunger

Caroline Wozniackis utspel mot Serena Williams: ”Ganska arg på henne”

Uppdaterad
Publicerad

Den förra världsettan Caroline Wozniacki vann mot fransyskan Jessika Ponchet med 6–3,6–2 och är klar för fjärde omgången i US Open. Efteråt klagade hon på vännen Serena Williams.

– Jag ska sms:a henne. Jag vet att hon är här och jag är ganska arg på henne över att hon inte tittade på min match. Vet att hon var på Tommys match och det kommer vi nog att få diskutera lite senare, säger danskan skämtsamt från Grandstand-arenan i Eurosports sändning.

Amerikanen Tommy Paul spelade samtidigt mot Gabriel Diallo på Louis Armstrong-stadion.

34-åriga Wozniacki är nära vän med Serena Williams som var tärna på danskans bröllop. I finalen 2014 vann Williams, som lade av för två år sedan efter hälsoproblem, mot danskan med 6–3,6–3. Wozniacki var även i final 2009 och jagar sin första titel i New York.

– Det känns bra och jag hoppas gå hela vägen. Det var en tuff match mot Ponchet som spelade oortodoxt och det var svårt att läsa hennes spel, säger danskan som bara tappat tolv games på tre matcher.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.