Miomir Kecmanovic

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se Miomir Kecmanovics läckra slag mot Nicholas Jarry. Foto: SVT

Miomir Kecmanovic besegrade Nicholas Jarry i Nordic Open och bjöd på tennisgodis

Uppdaterad
Publicerad

Nicholas Jarry slog ut Elias Ymer i en rysare. Även den andra omgången blev spännande – men där fick chilenaren se sig besegrad av Miomir Kecmanovic.

Serben vann med 2-1 i set i vad som är Nordic Opens näst längsta match i år.

– Det där var verkligen inte enkelt, säger han i vinnarintervjun.

Miomir Kecmanovic avancerar till kvartsfinal i Nordic Open i Stockholm. Det efter att ha besegrat chilenaren Nicholas Jarry med 2-1 i set.

Han bjöd dessutom på lite konstslag i matchen.

– Kul med lite godis, sade kommentatorn i SVT:s sändning.

Se det i spelaren.

Men det skulle inte bli enkelt för serben. Efter att ha vunnit första set med 6-4 replikerade Jarry med samma siffror för ett avgörande set, och vilket set det skulle bli.

Efter en timme och sex minuter blev det till slut Kecmanovic som fick jubla efter att ha avgjort i tiebreak med 7-2. Matchen var den näst längsta hittills i Nordic Open och klockade in på två timmar och tjugofyra minuter.

Jarry var femteseedad i turneringen och i kvartsfinal väntar ännu tuffare motstånd. Amerikanen Tommy Paul är fjärdeseedad och rankad som nummer 13 i världen.

I fjol gick Kecmanovic till semifinal i turneringen men tvingades dra sig ur.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.