Mitt Alby AB: ”Inga stora förändringar”

Uppdaterad
Publicerad

Oron har varit stor bland boende i Alby sedan beslutet om utförsäljningen av 1.300 lägenheter. Nu säger den nya fastighetsägaren att det inte blir några stora förändringar.

I slutet av juni klubbades beslutet om försäljningen. Protesterna var många och boende i Alby har varit oroliga för vad som ska komma med en ny fastighetsägare.

Men nu säger den nya fastighetsägaren att det inte kommer att bli några stora förändringar inom den närmsta tiden. Det rapporterar radio Stockholm.

– Vi har försökt vara tydliga, vi kommer inte att göra några lyxrenoveringar. Tre till fem år framöver är det begränsade renoiveringar. Men om fem, tio år blir det mer omfattande renoveringar med stammbyten och renovering av våtutrymmen, säger fastighetsägaren Mikael Ahlström till radio Stockholm.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Protester mot försäljning i Alby

Mer i ämnet